chrzanu 2 łyżki
cebula 1 szt
cukier
sól
pieprz
1. Buraczki ugotować aż będą do miękkości.
2. Obrać ze skórki i zetrzeć na dużych oczkach.
3. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę.
3. Wrzucać 2 łyżki chrzanu, doprawić do smaku solą i pieprzem i na koniec dobrze wymieszać.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu