Mieszamy dokładnie/miksujemy wszystkie składniki a następnie zagniatamy i wkładamy do lodówki lub zamrażalki na ok 30 min.
Ciasto z jagodami gotowe - można się rozkoszować.
Smacznego!
Krucha tarta z kremem śmietankowo - jagodowym.
Jagodowy zawijaniec z mascarpone
Ciasto styropian z jagodami i rodzynkami.
Ciastka o smaku orzechów laskowych
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu