budyń śmietankowy 1 opakowanie
masło 12,5 dag
cukier puder 5 łyżek
1. Mleko zagotować z budyniem do zgęstnienia. Budyń wystudzić.
2. Masło zmiksować z cukrem pudrem, podczas miksowania dodawać po łyżce budyniu.
3.Gotową masą przekładać ciasto.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu