Mięso nie musi być składnikiem każdego dania. Nawet mięsożercy czasem mają ochotę na mały odpoczynek i wówczas chętnie sięgają po dania wegetariańskie. Jednym z nich jest cukinia faszerowana. Oczywiście tak samo smaczna jest cukinia faszerowana w wersji z mięsem, jak i bez mięsa. Cukinia faszerowana z mięsem jest dobra, ale oto przepis na cukinię faszerowaną z pieczarkami.
Cukinia faszerowana z pieczarkami:
Cukinia faszerowana gotowa. Podajemy ją oczywiście na gorąco i w dodatku najlepiej bez podgrzewania od razu z piekarnika.
Smacznego
Zdjęcie jest poglądowe :)
Cukinia nadziewana mięsem mielonym i dzikim ryżem
Cukinia pieczona z cebulą i serem.
Cukinia z piekarnika nadziewana pomidorami i cebulą.
Cukinia z piekarnika nadziewana mięsem.
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu