serek wiejski 200 gram
biszkopty okrągłe 6 sztuk
galaretka brzoskwiniowa 1/2 opakowania
galaretka truskawkowa 1/2 opakowania
sok z brzoskwiń z puszki 100 ml.
brzoskwinie w puszce 4 połówki
granat 1 sztuka
100 ml.soku z brzoskwiń z puszki zagotować , rozpuszczam w nim galaretkę brzoskwiniową.
galaretkę truskawkową rozpuszczamy w 200 ml. wody.
biszkopty łamię na kawałki.
brzoskwinię kroję w kostkę (dużą)
do miseczki przekładam serek wiejski dodaję tężejącą galaretkę brzoskwiniową i odstawiam do lodówki.
do pucharków wkładam :
pokruszone herbatniki
pokrojone brzoskwinie
tężejący serek wiejski
pestki granatu
zalewam galaretką truskawkową
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu