mleko 0,5 l
cukier odrobina
maliny 10-15 dag
1. Budyń ugotować wg przepisu na opakowaniu i dodać odrobinę cukru do smaku.
2. Przegotowany budyń wylewać do salaterek.
3. Maliny przebrać, umyć, odszypułkować, wysuszyć i układać na budyniu.
Budyń truskawkowy na mleku owsianym
Jogurtowy z borówkami i bezami deser
Jabłka z rodzynkami i dodatkiem czekolady
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu