4 jaja
4 łyżki mąki pszennej
4 łyżki cukru
1 łyżka proszku do pieczenia
DODATKOWO:
4 lody w kubkach
1 budyń czekoladowy
Na poczatku upieczmy biszkopt z białek i cukru ubijmy pianę i wymieszajmy z resztą składników. Upieczmy. Z chłodnego wykrawamy szklanką krążki a później księżyce. Budyń czekoladowy gotujemy według przepisu na opakowaniu dosładzamy go. Do pucharków dajemy lody, a na nie układamy biszkoptowe księżyce całość zalewamy zimnym budyniem czekoladowym.
Budyń truskawkowy na mleku owsianym
Jogurtowy z borówkami i bezami deser
Jabłka z rodzynkami i dodatkiem czekolady
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu