Inny przepis na fasolkę szparagową. Bo ciagle ta sama gotowana, a jakby coś zmienic ?
· 50 dag fasolki szparagowej
· Połowę papryki żółtej
· Połowę papryki czerwonej
· Sos meksykański
· 10 dag sera żółtego
1. Fasolkę kroimy na pół i gotujemy w osolonej wodzie.
2. Papryki kroimy w drobne paseczki
3. Po ugotowaniu fasolkę odlewamy i przekładamy do naczynia żaroodpornego.
4. Mieszamy z sosem meksykańskim.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i posypujemy nim fasolkę.
6. Na koniec dekorujemy papryką.
7. Zapiekamy do chwili rozpuszczenia sera.
8. Fasolka gotowa .
9. Smacznego.
Fasolka szparagowa gotowana z czosnkiem
Fasolka szparagowa z parmezanem
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu