Fasolka szparagowa gotowana z czosnkiem

Fasolka szparagowa gotowana z czosnkiem

Ocena: ★

4 Ocen

portions

Ilość porcji: 3

Zdrowa propozycja jako dodatek do mięsa lub np. sadzonego jajka lub po prostu na przekąskę. Polecam fasolkę szparagową gotowaną z czosnkiem.

Składniki:

  • fasolka szparagowa 300 gram
  • czosnek 2 ząbki
  • masło 1 łyżka
  • sól do smaku

Sposób przygotowania:

Przepis na fasolkę szparagową gotowaną z czosnkiem:

  1. Fasolkę umyć i pociąć na mniejsze kawałki, ugotować.
  2. Masło rozpuścić na patelni dodać ząbki czosnku, oraz ugotowaną fasolkę, doprawić solą

Fasolkę szparagową gotowaną z czosnkiem podawać na ciepło. Smacznego

Autor: joanna1974

Polecamy nasze przepisy