· Sól
· Pieprz
· Tymianek
· Szczypiorek
· 1 kostka rosołowa
· Olej
· 1 Filet z kurczaka
· 35 dag pieczarek
· 1 opakowanie makaronu kokardki
· 2 serki topione Hochland
· Cebula
1. Kroimy mięso w kostkę i smażymy na rozgrzanym oleju z dodatkiem soli.
2. Gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu.
3. Dodajemy do mięsa obraną i pokrojoną w kostkę cebulę.
4. Również dodajemy kostkę rosołową, podlewamy odrobiną wody.
5. Następnie dodajemy pokrojone pieczarki i doprawiamy pieprzem.
6. Tymianek jak mamy świeży drobno kroimy i również dodajemy do mięsa.
7. Na koniec dodajemy serki i jeszcze chwilę gotujemy aż serki się rozpuszczą.
8. Potrawę podajemy z makaronem.
9. Smacznego.
Filet otulony ciastem farncuskim
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu