Jajka warto jeść codziennie, a już przepisy na Wielkanoc to istny festiwal jajeczny. I bardzo dobrze, gdyż jajka zawierają ogromną ilość różnych składników odżywczych, w jajku znajduje się białko w najczystszej postaci, jajko pomaga zachować zdrową sylwetkę i sprzyja odchudzaniu a jedzenie jajek chroni oczy, serce i inne narządy. Same zalety, dlatego Kuchnia Fit poleca jajka faszerowane!
Przepis na jajka faszerowane pieczarkami krok po kroku:
Jajka faszerowane pieczarkami gotowe - smacznego!
Jajka nadziewane awokado i rzodkiewką
Faszerowane jajka wędzoną makrelą
Jajka nadziewane pomidorową-szczypiorkową pastą.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu