Taki koktail jest pyszny, zdrowy i gotowy w kilka chwil. Polecam w sezonie jeżynowym.
2 szklanki jeżyn
jogurt naturalny ( 40 dag )
miód lub cukier do smaku
1. Jeżyny należy umyć i dokładnie osuszyć.
2. Wszystkie składniki dokładnie zmiksować z miodem lub cukrem do smaku
3. Rozlać do szklanek i podawać.
4. Przed podaniem można schłodzić w lodówce.
5. Koktajl można przecedzić z powodu dużej ilości drobnych pestek.
6. Smacznego.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu