1 kg truskawki
2 szkl wody
1 szkl cukru
1. Truskawki dokładnie umyć, oczyścić, wkładać w słoikach.
2. Wody i cukru zrobić zalewę, gorąca zalać truskawki.
3.Słoiki dobrze zamknąć.
4.W stawić do garnka z ciepłą wodą, podgrzewać 15-20 min.
Śliwkowo-brzoskwiniowy kompot.
Czereśniowo-porzeczkowy kompot.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu