Kapustę kiszoną płuczemy w zimnej wodzie, dobrze odciskamy i gotujemy z kostką rosołową do miękkości. W międzyczasie dodajemy namoczone i posiekane drobno grzyby. Na koniec dodajemy posiekaną i podsmażoną na patelni cebulę.
I krokiety gotowe. Smacznego!
Krokieciki z parówką, serem żółtym i kukurydzą.
Krokiety z kapustą i pieczarkami
Krokiety z młodą kapustą i kiełbaską.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu