Masło orzechowe – kupne najlepiej omijać szerokim łukiem; natomiast masło orzechowe domowej roboty w połączeniu z razowym pieczywem stanowi smaczny i zdrowy posiłek. Masła orzechowe dostępne w sklepach zazwyczaj zawierają całą masę niezdrowego tłuszczu czyli kwasów tłuszczowych trans! Proponowane przez nas masło orzechowo-migdałowe jest proste do przygotowaniu, zdrowe, a do tego nie zawiera żadnych tłuszczów trans :)
A teraz przepis na masło orzechowo-migdałowe
Smacznego!
Klasyczny przepis na masło orzechowe
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu