Mortadela w panierce


Ocena: ★ ★ ★ ★ ★
0 Ocen

Ilość porcji: 3
przepis na szybki obiad
Składniki:
mortadela 6 plastrów
jajka 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia
bułka do panierki
Sposób przygotowania:
1. Mortadelę pokroić w krążki o grubości 1 cm, Obtoczyć w bułce tartej, jajku i znów w bułce.
2. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
# Tagi:
Autor: tulipan
Polecamy również

Mortadela w cieście
Mortadela w cieście jest bardzo smaczna. Nie przekoancie się póki sami nie spróbujecie tego wyjątkowo tani...
Mortadela w panierce
przepis na szybki obiadZobacz więcej przepisów na:
mortadela w cieście

Ostatnio dodane

Warszawa stawia na zdrowie
Warszawa stawia na zdrowie – dieta pudełkowa od Wygodna Dieta pokazuje, że można jeść smacznie, zdrowo, a także oszczędz...
Jak zrobić kluski na parze
Oto jak zrobić domowe kluski na parze. Przepis na pampuchy jest prosty, a efekt wyśmienity. Polecam p...
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Jak najlepiej rozpocząć dzień? Filiżanką ulubionej kawy! Jeśli chcesz co rano rozkoszować się aromatycznym napojem, wybi...
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Hurtownia cukiernicza to nie tylko miejsce, gdzie można nabyć podstawowe składniki, ale także źródło inspiracji....
Pyszne zawijańce z rodzynkami
Oto przepis na pyszne zawijańce z rodzynkami, cynamonowe, bardzo dobre.