1 łyżkamleka
3 łyżki startej Goudy
1 łyżka posiekanej natki pietruszki
1 łyżka kukurydzy
szczypta soli, pieprzu
Do miseczki wbijamy jajka, dodajemy rowniez mleko, starty żółty ser, natkę pietruszki, kukurydzę, doprawiamy solą oraz pieprzem, dokladnie mieszamy widelcem.
Kokilki smarujemy lekko tluszczem np. masłem, aby ułatwić ich późniejsze wyciąganie. Nalewamy równomiernie do foremki, piec przez około 10 minut w temperaturze 200 stopni.
bułeczki drożdżowe z kruszonką
Dobry ten sernik, taki nie za słodki! Przepis na idealny sernik
Fileciki pod migdałową panierką
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu