2-3 łyżki mąki
100 g tłuszczu
2-3 jaja
1/2 szklanki bułki tartej
sól
pieprz
1. Paprykę dokładnie umyć, opłukać i piec ok. 180 stopni przez 15 minut.
2. Następnie przestudzić, obrać ze skórki, przekrajać na pół, usunąć pestki, doprawić do smaku przyprawami i mąką.
3. Panierować w rozmąconych jajach i tartej bułce.
4.Smażyć z obu stron.
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu