- wszystkie składniki muszą mieć temperaturę pokojową
- potrzebujemy: duża drewniana chochla albo łyżka, odpowiedniej wielkości gar i durszlak - można użyć 2 mniejsze.
Pascha wielkanocna - tak właśnie się ją robiło w sposób tradycyjny i warto robić nadal.
Smacznego!
Pascha wielkanocna - jak zrobić
Pascha wielkanocna - przepis na zimno
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu