Warzywna pasta na kanapki?Czemu nie.Mocno pachnąca i pyszna.Polecam podać ją ze świeżym pieczywem na śniadanie lub kolację.Pasta jest bardzo syta.
2 średnie marchewki
2 średnie pietruszki
1 średni seler
biały pieprz mielony do smaku
sól do smaku
1-2 łyżki majonezu
2 łyżeczki suszonej pietruszki
1.Warzywa obrać,umyć i ugotować do miękkości.Następnie odcedzić i bardzo dokładnie wystudzić.
2.Zimne warzywa zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
3.Do warzyw dać majonez,natkę pietruszki,przyprawić do smaku solą i pieprzem,dokładnie wymieszać.
4.Pastę można podawać od razu lub schłodzoną z lodówki.Smacznego.
Pasta z kaszy jaglanej i warzyw.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu