Pasta pomidorowa
Ocena: ★ ★ ★ ★ ★
0 Ocen
Ilość porcji: 2
Podawać na kanapki lub krakersy
Składniki:
twaróg 250 g
śmietana 4 łyżki
cebula 1 szt
ketchup pikantny 3 łyżki
Sposób przygotowania:
1.Twaróg zmielić i dodać pokrojoną drobno cebulkę.
2.Wymieszać ze śmietaną i ketchupem.
# Tagi:
Autor: tulipan
Polecamy również
Pasta z ciecierzycy
Pasta z czosnkiem do smarowania pieczywaPasta do chleba z awokado
Smarowidło do pieczywa z awokado i twarogiemPasta szprotkowa
Błyskawiczna pasta szprotkowa do smarowania pieczywaHummus z ciecierzycy
Pysznie kremowa pasta z ciecierzycy i sezamu czyli hummus. Popularne danie z kuchni bliskiego wschodu, które na d...Pasta z tuńczyka
Idealna do pieczywa, pasta z tuńczyka, bardzo czesto zastępuję sklepową wedlinę. W moim domu w zasadzie nie ma tygodnia...Zobacz więcej przepisów na: