25 dag sera białego mielony
margaryna
cukier puder
5 jabłek
Obrane jabłka należy pokroić w ósemki. nasienne i kroimy w ósemki. Z mąki pszennej,twarogu i tłuszczu- robimy ciasto na stolnicy rozwałkowuejmy na cztery milimetry i wykrawamy szklanką krążki.
Na każdy krażek na brzegu dajemy jabłko i sklejamy jak pierogi ale tylk osame końce. Gotowe układmay na formie natłuszczonej i pieczemy na rumiano w 180 stopniach do 30 minut.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu