Pierś pod szpinakiem


Ocena: ★ ★ ★ ★ ★
0 Ocen

Ilość porcji: 4
dzięki szpinakowi pierś pozostaje soczysta i aromatyczna
Składniki:
pierś z kurczaka 1 duża
musztarda 2 łyżeczki
szpinak mrożony 4 kostki
sól do smaku
pieprz
czosnek ząbki 3 sztuki
Sposób przygotowania:
- na patelni podsmażam szpinak , dodaję musztardę oraz rozgnieciony czosnek ,doprawiam
- pierś myję
- w naczyniu układam pierś
- smaruję pierś szpinakiem
- odstawiam na 2 godz
- piekę w folii al. 40 minut w temp.180 stopni
# Tagi:
Autor: joanna1974
Polecamy również

Pierś pod szpinakiem
dzięki szpinakowi pierś pozostaje soczysta i aromatycznaZobacz więcej przepisów na:
Pierś pod szpinakiem

Ostatnio dodane

Warszawa stawia na zdrowie
Warszawa stawia na zdrowie – dieta pudełkowa od Wygodna Dieta pokazuje, że można jeść smacznie, zdrowo, a także oszczędz...
Jak zrobić kluski na parze
Oto jak zrobić domowe kluski na parze. Przepis na pampuchy jest prosty, a efekt wyśmienity. Polecam p...
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Jak najlepiej rozpocząć dzień? Filiżanką ulubionej kawy! Jeśli chcesz co rano rozkoszować się aromatycznym napojem, wybi...
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Hurtownia cukiernicza to nie tylko miejsce, gdzie można nabyć podstawowe składniki, ale także źródło inspiracji....
Pyszne zawijańce z rodzynkami
Oto przepis na pyszne zawijańce z rodzynkami, cynamonowe, bardzo dobre.