Doskonała na ciepłą kolację.
50 dag pieczarek
4 kiełbasy śląskie
3 kiełbasy białe (ugotowane)
3 cebule
1 łyżeczka pasty pomidorowej
liść laurowy , angielskie ziele (kilka ziarenek)
sól , pieprz , mielona papryka , jarzynka , majeranek
smalec
1.Pieczarki obrać , pokroić na kawałki.
2.Wrzucić na patelnie na rozgrzany smalec razem z liściem laurowym i angielskim zielem.
3.Dolać pół szklanki wody. Cebulę obrać , pokroić i dodać do pieczarek.
4.Wsypać przyprawy.
5.Smażyć przez 20 minut od czasu do czasu mieszając. W
razie potrzeby podlewać przegotowaną wodą.
6.Kiełbasę pokroić w grube kawałki i dodać do pieczarek.
7.Na koniec dołożyć pastę pomidorową.
8.Smażyć przez kilka minut do zrumienienia.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu