· 60dag fileta z indyka
· ½ opak Przyprawy do indyka
· Sól
· Olej do smażenia
· ½ puszki kukurydzy
· 1 puszka mała marchewki młodej
· ½ opakowania śmietany 18 %
· ½ słoika fasolki zielonej w zalewie
· ½ słoika fasolki białej w zalewie
1. Mięso kroimy w paseczki, solimy i posypujemy przyprawą do indyka.
2. Na rozgrzanym oleju prużymy fileta.
3. Dodajemy pozostałe składniki wraz zalewą, dusimy do momentu kiedy warzywa i mięso będzie dobre.
4. Na koniec dodajemy śmietanę.
5. Potrawka gotowa.
6. Smacznego.
Potrawka z parówek i kukurydzy
Potrawka z kaszą jęcznienną z pesto pietruszkowym i paprykowym indykiem
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu