0,5 pomidora
0,5 łyzeczki musztardy chrzanowej
sól do smaku pieprz do smaku
2 łyżki śmietany
szczypior posiekany
ogórek kiszony
1 łyzeczk sera żółty startego
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i łupimy a nastepnie kroimy w ósemki. Gotowe układamy na talerzu.
Pomidorka i ogórek kroimy w kosteczkę, mieszamy ze śmietaną, musztardą i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Masę warzywną dajemy na ułożone połowki jajek i po wierzcu sypiemy serem i szczypiorkiem.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu