- duży ogórek zielony
- szynka konserwowa (3-4 grube plastry)
- puszka kukurydzy
- 1 czerwona papryka
- koperek świeży
- majonez
- sól i pieprz
Makaron ugotować, odcedzić, odstawić do całkowitego przestygnięcia. Ogórek dokładnie umyć i bez obierania pokroić w drobną kostkę. Pokroić drobno szynkę i paprykę. Odsączyć kukurydzę. Wszystkie składniki wymieszać, dodać posiekany koperek. Całość wymieszać z majonezem. Doprawić solą i pieprzem.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu