awokado 1 sztuka
mix sałat 1/2 opakowania
ogórek świeży 1 sztuka
pestki granatu z 1 sztuki
sos musztardowo- miodowy:
musztarda miodowa 1 łyżka
miód 1 łyżeczka
sól
pieprz biały
ocet kropelka
cukier szczypta
Obrane awokado pokrój na plastry, ogórka w kostkę , dodaj sałatkę i pestki granatu ,polej sosem ,podawaj od razu.
Sos :
w miseczce wymieszaj musztardę z miodem dodaj pozostałe składniki, dobrze wymieszaj.
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu