· 2 szt. ogórka świeżego
· 1 serek homogenizowany
· szczypiorek
· 5 – 6 rzodkiewek
· ½ małego jabłka
1. Myjemy ogórki oraz obieramy ze skórki.
2. Następnie kroimy na 5 cm krążki i wydrążyć środek, pozostawiając dno.
3. Ścieramy Rzodkiewkę na tarce o dużych oczkach.
4. Obieramy jabłko usuwamy nasienie i również ścieramy na tarce o dużych oczkach.
5. Szczypiorek umyć i drobno posiekać.
6. Szczypiorek , rzodkiewkę, jabłko wymieszać z serkiem.
7. Farszem wypełniamy ogórki i przybieramy rzodkiewką oraz wąsami szczypiorku.
8. Przekąska gotowa.
9. Smacznego.
Paprykowe nachosy w kilka minut!
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu