Chociaż uwielbiam nasze naleśniki, ostatnio nie mogę się oprzeć amerykańskim racuchom z syropem klonowym, znanym również jako pancakes. Takie amerykańskie racuchy z syropem klonowym są puszyste, delikatne i idealne na śniadanie!
A oto mój sposób na amerykańskie racuchy z syropem klonowym:
Przyznaję, że ja najbardziej lubię amerykańskie racuchy w wersji oryginalnej, czyli z syropem klonowym. Nic jednak nie stoi na przeszkodzie, żeby spróbować ich z miodem, jogurtem lub jagodami, bądź malinami, racuchy zawsze będa pyszne :).
Smacznego!
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu