· ½ słoika papryki konserwowej
· Wędzona papryka w proszku.
1. Pokroić mięso w plastry i rozbić.
2. Obrać cebulę, pokroić w kostkę i prużyć na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Paprykę kroimy w kostkę i dodajemy do grzybów.
6. Rozkładamy plastry schabu.
7. Doprawiamy solą oraz papryką.
8. Na każdy kawałek wykładamy farsz.
9. Roladki Ciasno zwijamy.
10. Moczymy w roztrzepanym widelcem jajku.
11. Następnie panierujemy w bułce.
12. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
13. Roladki gotowe.
14. Smacznego.
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu