Roladki z pieczarkami i papryką
Ocena: ★ ★ ★ ★ ☆
1 Ocen
Ilość porcji: 4
bardzo szybciutko się robi i są bardzo dobre polecam.
Składniki:
· ½ słoika papryki konserwowej
· Wędzona papryka w proszku.
Sposób przygotowania:
1. Pokroić mięso w plastry i rozbić.
2. Obrać cebulę, pokroić w kostkę i prużyć na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Paprykę kroimy w kostkę i dodajemy do grzybów.
6. Rozkładamy plastry schabu.
7. Doprawiamy solą oraz papryką.
8. Na każdy kawałek wykładamy farsz.
9. Roladki Ciasno zwijamy.
10. Moczymy w roztrzepanym widelcem jajku.
11. Następnie panierujemy w bułce.
12. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
13. Roladki gotowe.
14. Smacznego.
# Tagi:
Autor: maalikaa
Polecamy również
Roladki schabowe w sosie jogurtowym
Delikatne mięso w lekko kwaśnym sosieRoszponka zwinięta w schabie
Roszponka jest bardzo bogata w witaminę C dlatego warto wykorzystywac ją do potraw.Roladki ze szpinakiem
Szukasz ciekawego pomysłu na obiad? Polecam nadziewane roladki ze szpinakiem i mozzarellą.Roladki schabowe z sałatą i gorgonzolą podane na pure z rabarbaru
Sprawdzony przepis na roladki ze schabu to smaczna propozycja na niedzielny obiad, roladki z gorgonzolą i sałatą. Roladk...Schabowe roladki z farszem
roladki moga byc nadziewane każdym nadzieniem ja prponuje z dodatkiem jajka :)Zobacz więcej przepisów na: