Roladki z pieczarkami i papryką

Roladki z pieczarkami i papryką

Ocena: ★

1 Ocen

portions

Ilość porcji: 4

bardzo szybciutko się robi i są bardzo dobre polecam.

Składniki:

·       ½ słoika papryki konserwowej

·       Wędzona papryka w proszku.

Sposób przygotowania:

1.   Pokroić mięso w plastry i rozbić.

2.   Obrać cebulę, pokroić w kostkę i prużyć na rozgrzanym oleju.

3.   Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.

4.   Doprawiamy pieprzem oraz solą.

5.   Paprykę kroimy w kostkę i dodajemy do grzybów.

6.   Rozkładamy plastry schabu.

7.   Doprawiamy solą oraz papryką.

8.   Na każdy kawałek wykładamy farsz.

9.   Roladki Ciasno zwijamy.

10.        Moczymy w roztrzepanym widelcem jajku.

11.        Następnie  panierujemy w bułce.

12.        Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.

13.        Roladki gotowe.

14.        Smacznego.

# Tagi:

Autor: maalikaa

Polecamy nasze przepisy