sól do smaku
pieprz do smaku
szczypiorek 1 łyżka
masło 1 łyżka
1. Jajka rozbijać do miseczki i doprawić do smaku solą i pieprzem.
2. Patelnie rozgrzewać i rozpuszczać na niej masło. Wlaćć jajka i rozdzielać łopatką żółtka, by jajka równo rozłożyły się na patelni.
3. Na koniec wyrzucamy odrobinę szczypiorku.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu