30 dag szynki turystycznej
2 łyżki szczypiorku
6 szt ogórków konserwowych
5 jajek
3 łyżki chrzanu
do smaku sól i pieprz
Szynkę kroimy w grubszą kostkę. Ogórki konserwowe kroimy w mniejszą kostkę. Jaja gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Szczypiorek siekamy. Szynkę łączymy z ogórkiem, jajkiem. Wszystko przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy starty chrzan, szczypiorek i mieszamy ze śmietaną. Podajemy schłodzoną.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu