1 puszka tuńczyka w oleju
3 jaja
3 ogórki kiszone
1 cebula
1 pęczek szczypiorku
12,5 dag ryżu
1 papryka
1 puszka kukurydzy
Sól pieprz
Śmietana
Zacznijmy od przygotowania ryżu myjemy go i gotujemy na półmiękko i odcedzamy. Studzimy. Paprykę dowolnego koloru, ogórki kiszone i jajka ugotowane wcześniej na twardo kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy z zimnym ryżem i tuńczykiem oraz szczypiorkiem. Dodajmey śmietanę, przyprawiamy całość do smaku.
Tuńczykowa sałatka z kalafiorem
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu