4 jajka
0,15 dkg żółtego sera
1 puszka kukurydzy
4 rzodkiewki
2 jabłka
majonez
sól i pieprz
1.
Jajka gotujemy na twardo. Por drobno kroimy. Kukurydzę odsączamy.
2.
Żółty ser, rzodkiewkę, jabłka ścieramy na tarce na dużych oczkach. Jajka drobno siekamy.
3.
Wszystkie składniki mieszamy razem dodajemy sól, pieprz i majonez:)
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu