· 1 kg schabu
· ½ fileta z kurczaka
· 1 jajko
· Papryka konserwowa
· Cebulka
· Bułka tarta
· Rękaw do pieczenia
· Sos do pieczeni ciemny
· Sól
1. Schab solimy po czym nacinamy robiąc kieszonkę.
2. Filet z kurczaka mielimy dodajemy jako, pokrojoną paprykę konserwową, cebulkę, trochę bułki tartej, mieszamy i tak gotowym farszem nadziewamy schab.
3. Schab przekładamy do rękawa następnie zapiekamy w 180 stopniach do miękkości.
4. Po upieczeniu łączymy z sosem.
Schab nadziewany brokułem i suszonymi pomidorami
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu