· Kilka Grzybów Gąsek
· Sól
· Olej do smażenia
Składniki panierki:
· ½ szk. bułki tartej
· 2 jajka całe
1. Grzyby dokładnie myjemy i czyścimy.
2. Jajko na talerzu rozbełtać.
3. Na drugi talerz posypać bułkę tartą.
4. Grzyby posolić, umoczyć w jajku, bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu