liść laurowy 1 sztuka
ziele angielskie 2 ziarnka
pieprz 5 ziarenek
1. Słoninę pokroić w kostkę i stopić w garnku aż skwarki będą miały złoty kolor.
2. Dodać liść laurowy, sól, pieprz, ziele angielskie i jeszcze przez kilka minut gotować na małym ogniu.
3. Smalec rozlać do słoików.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu