Sos chrzanowy do ryb


Ocena: ★ ★ ★ ★ ★
0 Ocen

Ilość porcji: 6
Sos chrzanowy idealny do mięs, ryb i pieczeni.
Składniki:
6 łyżki śmietanki kremówki
4 łyżki tarty chrzan
1 łyżeczki oliwy z oliwek
1/2 łyżeczki cukru pudru
przyprawa do smaku np. sol, pieprz
Sposób przygotowania:
1. Śmietankę z cukrem ubijać dokładnie jak tak ma być gęsta i wtedy dodać chrzan, przyprawić do smaku i wymieszać.
# Tagi:
Autor: tulipan
Polecamy również

Sos do mięsa chrzanowo - jabłkowy
Pieczone mięso najlepiej smakują, kiedy podamy do niego sos. Oto sprawdzony przepis na sos chrzanowy, a dokła...
Chrzan z żółtkami
Sprawdzony przepis na sos chrzanowy. Świetny na kanapki, jajka, wędliny, polecam jako dodatek do wielu potraw i jako prz...
Sos chrzanowy do ryb
Sos chrzanowy idealny do mięs, ryb i pieczeni.Zobacz więcej przepisów na:
Sos chrzanowy

Ostatnio dodane

Warszawa stawia na zdrowie
Warszawa stawia na zdrowie – dieta pudełkowa od Wygodna Dieta pokazuje, że można jeść smacznie, zdrowo, a także oszczędz...
Jak zrobić kluski na parze
Oto jak zrobić domowe kluski na parze. Przepis na pampuchy jest prosty, a efekt wyśmienity. Polecam p...
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Jak najlepiej rozpocząć dzień? Filiżanką ulubionej kawy! Jeśli chcesz co rano rozkoszować się aromatycznym napojem, wybi...
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Hurtownia cukiernicza to nie tylko miejsce, gdzie można nabyć podstawowe składniki, ale także źródło inspiracji....
Pyszne zawijańce z rodzynkami
Oto przepis na pyszne zawijańce z rodzynkami, cynamonowe, bardzo dobre.