- łyżka posiekanego koperki
- łyżka posiekanej natki pietruszki
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- sól, pieprz, papryka mielona
Ogórki umyć, obrać, pokroić na plasterki. Dodać do nich posiekaną pietruszkę i koperek. Polać oliwą z oliwek. Doprawić do smaku solą, pieprzem i papryką mieloną.su
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu