Ten przepis znalazłam z starym zeszycie. Ta surówka okazała się bardzo smaczna. Najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem.
4 jajka ugotowane na twardo
pół małego kalafiora
5 łyżek majonezu
1 łyżeczka musztardy
sól i pieprz do smaku
1.Najpierw kalafior myjemy i bardzo dokładnie osuszamy, następnie kalafior bardzo drobno kroimy.
2. Ugotowane jajka studzimy i obieramy ze skrupek, następnie również drobno je kroimy.
3. Następnie wszystkie składniki mieszamy z majonezem i musztardą, przyprawiamy solą i pieprzem.
4. Surówkę odstawiamy na chwilę, żeby składniki przegryzły się.
5. Po tym czasie surówkę podajemy i smacznego.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu