Taką surówkę możemy przygotować jako dodatek do drugiego dania. Pysznie będzie smakować z ziemniaczkami i ulubionym mięsem.
2 średnie rzepy
1 łyżeczka koperku ( suszony, świeży lub mrożony )
kilka łyżek śmietany 12 %
sól i pieprz do smaku
1. Rzepę umyć, osuszyć i obrać. Następnie zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
2. Do utartej rzepy dać śmietanę i koperek, wymieszać przyprawiając do smaku solą i pieprzem.
3. Podawać i smacznego.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu