· 29 dag szynki pokrojonej w plastry
· 2 mini kostki smażona cebula Knorr
· mała kotka twarogu tłustego
· 2 łyżki majonezu
· Posiekany szczypiorek
1. Robimy farsz do roladek, twaróg przekładamy do miski.
2. Dokładamy posiekany szczypiorek, kostki knorr, majonez.
3. Wszystkie składniki dobrze wymieszać, żeby powstała jednolita masa.
4. Łyżeczką nakładamy masę na każdy plasterek szynki i ciasno zwijamy w rulon.
5. Każdy rulon przekroić na połowę i ułożyć na półmisku.
6. Szyneczki gotowe.
7. Smacznego.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu