Klasyczny tatar wołowy to doskonała przekąska do wódki. Dobrze przyprawiony tatar wołowy z obowiązkowym żółtkiem i ogórkiem do smaku posmakuje niejednemu. Mój klasyczny tatar wołowy robię z mięsem przemielonym, chociaż niektórzy dopuszczają tatar wołowy tylko z wołowiną siekaną. Mój klasyczny tatar wołowy wygląda właśnie tak.
Jak przygotować klasyczny tatar wołowy?
Klasyczny tatar wołowy przed podaniem posypać jeszcze świeżo mielonym pieprzem. Obok tatara ułożyć szalotkę i obowiązkowo ogórek. Smacznego!
Sałatka z wędzonego boczku i buraczków
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu