2 średnie marchwie
100g ser feta
1 jajko
bułka tarta, panierka
1 łyżeczka kucharka
sól i pieprz
majeranek
1.Udka myjemy, wydrążamy kość, rozbijamy jak schabowego. Solimy i pieprzymy.
2.Marchew myjemy, obieramy i ścieramy na tarce na dużych oczkach. Podsmażamy na oleju dodajemy 1 łyżeczkę kucharka.
3.Udka układamy na desce wykładamy marchew i ser feta pokrojony w kostkach.
4.Udka zawijamy w roladki posypujemy majerankiem, obtaczamy w jajku, bułce tartej połączonej z panierką i kładziemy na patelnie z rozgrzanym olejem.
Udka faszerowane kapustą kiszoną i grzybami.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu