wątroba wp. 1 kg.
jabłka 1 sztuka
grzyby suszone 1 garść
liść laurowy
majeranek
pieprz mielony
sól do smaku
cebula 1 sztuka
mąka 3 łyżki
WĄTRÓBKA W SOSIE POMIDOROWO - ZIOŁOWYM
WĄTRÓBKA ZE ŚMIETANĄ I MAKARONEM
Duszona wątróbka z pieczarkami, jabłkiem i musztardą
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu