cebula biała 2 sztuki
groszek zielony 1/2 szklanki
pieprz czarny mielony do smaku
majeranek otarty 3 łyżeczki
sól do smaku
buraki czerwone 3 małe sztuki
oregano 2 łyżeczki
czarnuszka 1 łyżeczka
Wątróbkę kroję na kawałki, cebulę kroję i podsmażam ,solę ,buraczki gotuję ,zimne ścieram na tarce o dużych oczkach ,dodaję do usmażonej cebuli następnie dodaję groszek , wszysto duszę pod przykryciem około 10 minut, smażę wątróbkę mieszam z warzywami , doprawiam,posypuję czarnuszką
wątróbka wieprzowa z buraczkami i groszkiem
Wątróbka drobiowa z fasolką szparagową
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu