- 1 cebula
- 2-3 ząbki czosnku
- 4 szklanki gorącej wody lub rosołu
- 1 szklanka czerwonej soczewicy
- 1 szklanka mleka (u mnie migdałowe, ale może być krowie, sojowe, kokosowe)
- przyprawy: sól, trochę pieprzu, pół łyżeczki majeranku i oregano, płaska łyżeczka papryki słodkiej wędzonej
- trochę oleju
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu