• 175 g cukru (najlepiej trzcinowego)
• 450 g mąki
• 1 łyżeczka proszku do pieczenia
• 250 g migdałów (w całości, obranych lub posiekanych)
• kilka kropel aromatu migdałowego
• starta skórka i sok z połówki pomarańczy
• papier do pieczenia
Przepis na ciasteczka cantucci w kilku krokach:
Ciasteczna cantucci gotowe, przepis łatwy, więc do dzieła.
Smacznego!
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Drożdżowe gniazdko z truskawką
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu