marchew 2 szt
groszek konserwowy 1 op
sól
masło
1. Ryż umyć, marchewkę dokładnie umyć, obrać i pokroić na kostkę, połączyć razem i ugotować w osolonej wodzie przez ok 20 minut albo aż do miękkości.
2.Ryż wyjąć z woreczków, dodać groszek odsączony z puszki, masło i dokładnie wymieszać.
3. Przełożyć na talerze i podawać dowolnie.
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu